Pure


Noen tilfeldige bildet fra den siste tiden...

HytteturGod mandag! Jeg håper at alle har hatt en fin ferie. Selv så kan jeg si at min har vært veldig fin! Jeg har gjort utrolig mye spennende og kult! Den siste delen av ferien dro jeg på hytta til vennina mi på Beitostølen. Vi pleier å dra dit veldig ofte, men hver gang er like koselig. Vi gikk lange turer på fjellet, hadde kosestunder ved peisen og spiste nydelig mat! Jeg fikk lest mye, og slappet ordentlig av. Hvis dere kjenner meg så vet dere at det skjeldent skjer. Jeg løper alltid rundt og stresser meg helt bort. Selvom jeg dro på joggeturer nå så fikk jeg likevell slappet ordentlig av. Det var nok veldig bra siden skolen sparkes i gang i dag. Så nå kan jeg ta resten av terminen med storm, og glede meg til Halloween og jul! 

SesongavsluttI helgen var jeg i Haugesund med friidrettslaget mitt, for å delta på UM. Selv er jeg ikke så veldig fornøyd med innsatsen, men ettersom helgen var storartet var alt verdt det. Jeg tok egentlig mange bilder, men jeg føler på en måte at de fleste er ganske private - så unnskyld for få. Jeg dro tidlig fredag morgen, og kom hjem søndag kveld. Og jeg kan si det slik at nesten hele flyet var fylt med friidretts folk på veien hjem, så stakkars de få andre som var der. Nå fremover har jeg treningsfri, altså hjemmetrening, så da håper jeg å få blogget mer. 

Sol, piknik og regn
Hei! På starten av dagen var været helt perfekt -varmt med mye sol. Derfor tok jeg, og en venn, sjansen på å ha pinkik. Vi spiste utrolig mye digg mat, slik som vannmelon og cookies. Det var veldig koselig, men dessverre begynte det å regne etterhvert, og vi måtte dra hjem. Egentlig så var det greit ettersom jeg nå må pakke. For i morgen reiser jeg til Gøteborg for å delta på et stevne. Så ønsk meg lykke til, haha!

Hva har du gjort i dag?

Frokost
God morgen! Det fine med ferier er at man har så god tid til å lage seg frokost. Jeg utnytter det fullt ut, så i dag ble de oppskåret frukt og yoghurt. Super digg!!!

Nesten fri

Hei, og god fredag! i løpet av de to siste dagene har vi hatt hjemmeskole. Det er egentlig veldig digg for da kan man sitte sammen med vennene sine og spise god mat. I går lagde vi pannkaker og vaffler, i mens det i dag gikk i cookies og rundtstykker. Det er kanksje ikke veldig sosialt siden vi sitter foran PC-ene, men det er i alle fall bedre enn klasserommet da. Så da ble det liksom nesten feriefølelse. 

Hvordan har uken din vært? 

Sommerkveld

Nå som det er sol og nesten sommer er livet så mye bedre. Selvom vi har prøver, tentamner og store presentasjoner er ikke alt så fryktelig galt likevell. Og den eneste jeg kan takke det for er Sola. Det virker kanskje rart hvor mye jeg snakker om varmen og sola her på bloggen, men slike ting gjør livet mitt ti ganger bedre. Jeg kunne virkelig ønske at det var sommer hele året. Da hadde livet vært digg, da! I går kveld hadde jeg det veldig fint. Vi grillet og koste oss til sent på kvelden ved en liten innsjø. Det er slike ting jeg definitvt må prioritere å gjøre litt mer av. Hva gjorde du på søndag kveld?

Btw, det øverste bildet er linket til flickeren min:) 

Sol, blomster og nesten sommer
Disse bildene tok jeg i helgen. Da var det utrolig varmt ute, selvom solen nesten hadde gått ned. I dag er ikke været like fint, men hva annet kan jeg gjøre enn å høre på sommermusikk og se på bilder fra Spaniaturen min, som var i påsken. 

The dream of summer


Hele vinteren har jeg snakket om hvor mye jeg har savnet sommeren, solen og ikke minst varmen. Nå kan jeg ikke klage, for solen, varmen og våren er i full sving. De siste dagene har vært som en drøm i mine øyne. Jeg har kunnet legge vekk alt som heter ullkofter, tjukke strømpebukser og luer, for nå er de byttet ut til olajakker, converse og fine solhatter. Og enda bedre blir det når solen og varmen kan benyttes med min aller beste venn. I går satt vi i solveggen og drakk saft, mens vi øvde til en prøve om tursime, problemene på Krim og om Russland. 

Not today


Another day, another feeling

Blomster, is og 1975

Fredag, at last, sol-endelig! Rett etter skolen, i solsteika, gikk jeg og Camilla oss en tur. Det var fint å oppleve våren og sommeren, og alt det der. Jeg tok med kameraet mitt og knipset noen bilder på turen. Vi var på plantasjen en tur, spiste is  og sang til 1975, i mens vi drømte at vi bodde i England. 

En avsluttning

Endelig er uken over og jeg kan endelig sette meg ned. De siste dagene har gått i ett, men på en eller annen merkelig måte overlevde jeg den. Haha:) I kveld, etter jobb, var jeg og mama på resturang. Det var lenge siden vi hadde gjort noe slikt sammen, så det var koselig! Calzone, kake og kveldstur - perfekt:) 

Endless

Nå har jeg vinterferie, og det er så digg! I helgen var vi på Blefjell med noen venner av oss. Det var kjempekoselig! Vi spiste kjempemye godt, og dyttet ned utrloig mye godis, hihi:)

Hva gjør dere i vinterferien?

Sommer og vårJeg savner sommeren. Jeg hører på musikk som jeg hørte på i sommerferien, jeg ser på videoer på youtube med opplevelser i California, bare for å få litt sommerfølelse. Det irretierer meg at det forstatt er så kaldt og mørkt, samtidig er jeg synsykt lei av snø. Kan ikke våren bare komme? 

Lately


London, snø, venner, mat, It by alexa Chung and more....

Done

Da var de to siste prøvene i denne terminen gjort... Det er bare som et lite løft i den stressende hverdagen å bli ferdig med dem. Det er i hvertfall godt å få de vekk fra tankene, tihi. Er dere ferdige med terminen deres enda? For jeg føler at nesten alle ble det forige uke untatt oss. 

(Gammelt bilde forresten. Har ikke hatt så mye tid til å redigere biler)

Verdens beste kveld!

Jeg vet at jeg ikke pleier å legge ut slike innlegg, men jeg bare må! Haha:)

Jeg har hatt en utrolig fin kveld! Jeg har virkelig koset meg, med de beste jentene i hele verden, for å si det sånn:) Vi har danset til julemusikk, sett på film, pakket opp julegaver fra hverandre, spist sykt mye godis og så mye mer! Dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme, helt klart:) 

Jeg håper at dere har like fine julekvelder som jeg har. Ha en fin jul, og en fin st. Lusia:) 

This weekArbeidsuka, fredsprissenteret, halloween, tyggistattoeringer, Oslo, tegninger, trening, fest, skole....

God morgenEn liten tur inn til byen


(Se nøye på bildet)
Hos mormor

Hei, hei! På mandag satte jeg meg på toget i Oslo. For jeg skulle dra å besøke mormor. Meningen var at vi to skulle kose oss sammen i noen dager. Alene, bare oss to!

Vi gikk både turer i skogen og i byen. Vi drakk vi kaffe på kafé og spiste rekesmørbrød på torget. Jeg kjøpte meg også en super fin kjole!

Vi koste oss med utrolig mye godis. Litt for mye kanskje?

Mormor har en skikkelig søt veranda med utsikt over hele byen! Om kvelden stod vi å så på den lysende byen. Det var bare utrolig vakkert når alle gatelysende matchet stjernehimmelen. 

(Ser dere fluene?)

Jeg hadde noen veldig fine dager!

Hva syntes dere om bildene?

Da var det fredag

Denne uken her har vært slitsom. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre. Likevell har den flydd av gårde. Det virker som om Mandag var i går. Egentlig, så er jeg bare glad for at det er det er helg!!

På den lille stranden

Jeg og kusina mi var på den lille stranden, som lå ved de lille innsjøen, som ligger ved hytta vår. Det var hyggelig!

Autumn leavesDe siste dagen har det vært skikkelig høstvær! Det regner, blåser og er kaldt. Men det går egntlig helt fint, for jeg syntes det er litt koselig med slik vær! I dag hadde vi to timer gym ute i skogen, imes det plasregnet. Jeg har to ord - kaldt og vått! Så da jeg kom hjem hoppet jeg oppi pysjen og lagde jeg meg te, og kjeks med brunøst! Det var fint....

Hva syntes dere om bildene!

Vafler
På hytta i helgen lagde vi vafler. Det var kjempegodt!! Vafler er best! Dessverre ble det ingen bilder av de gode vaflene siden jeg ikke kunne la være å spise dem varme.... 

Not yours
(I dag gjorde jeg noen ganske store endringer i designet. Jeg er litt usikker på headeren, men, men.)

Under allt

Hei! 

Det er bare så allt for mye skole nå for tiden. Vi har allerde hatt to foredrag, det er prøver, mye lekser og enda mere tull -Gud, jeg blir sprø! Noen må redde meg fra dette! 

No colours


Unglyd festivalbursdag #3Ung lyd var en kjempefin opplevelse, og jeg skal het klart dra dit til neste år også!

Unglyd festivalbursdag #2


Our glory days


En morgen i Oslo
Hei, hei! I dag tidlig tok jeg toget til Oslo med mamma. Vi spiste frokost på Starbucks, så var vi på jobben til mamma en liten stund før vi dro på "shopping runden". Jeg kjøpte meg denne hatten, og en mikrofon til kameraet. Så tok jeg toget hjem, og gikk fra Asker i solen. (Solen!!!) I dag får kanskje mac'en min som jeg fikk (kjøpte) til bursdag. Jeg gleder meg:) Ha en fin dag!!!

Kaller dere dette sommer?

I dag går jeg rundt i disse stygge sokkene.

Det regner veldig mye, og det er iskaldt!Jeg brukte pappa sine slipperses når jeg gikk ut og inn. Siden jeg satt under pleddet ute i koskroken:) Nå skal jeg traks trene, ha en fin kveld!!

Breakfast, lunch or brunch?

Yum, yum!!! Eple dyppet i pianøttsmør, vannmelon, kjeks med pianøttsmær og vann med bobler <3 <3

Hva syntes dere om bildene?

Sommertid

Woho! Nå er det endelig sommerferie:) Det blir så fint, og gøy!

Hurra!

Hei, hei! Idag har både jeg, Lana del Rey bursdag og broren min bursdag! Det er ganske kult å tenke på at jeg har bursdag på samme dag som Lana del rey, haha:)

Bursdagsfeiringen


Hei, hei! I går feiret jeg og Sandra bursdagen vår med de beste jentene. Vi spiste masse god mat, og mye kake. Sandra hadde laget Quiz,og da vant laget mitt! Woho:) På slutten var vi ute og tok MASSE bilder, og gjorde andre hyggelige ting sammen. Jeg fikk mange fine gaver, og mange kosleige kort. Det stod så koslige ting på dem at jeg fikk lyst til å gråte-hehe:)
Det var litt dumt at ikke alle ble med på bildene, men sånt skjer vell når vi var 17 stykker.

Hva syntes dere om bildene?

Sunday morningGod morgen! Dette håper jeg at blir en fin og solrik dag. For i ettermiddag skal jeg feire bursdagen min! Jeg har faktisk ikke feiret den på to år, eller noe sånt. Det skal i alle fall bli koselig. I helgen har jeg vært på enda et friidrett stevne. Jeg er gangske fornøyd med resultatene ettersom jeg slo alle rekordene mine. :) Nå har jeg sett litt på Vampire Diaries, men jeg burde kanskje komme meg ut av sofaen. Hehe...

Hva skal du i dag?

Freedom

I helgen var jeg på hytta med hele familien. Vi hjalp mormoren vår med å fikse hytta. Siden den er under opppusning måtte vi sove ute. Da sov vi denne lavvoen. Det var egentlig litt koslig og morsomt. Vi lå til langt på natt med godis ved siden av oss og leste.

Jeg har begynt å lese en skikkelig spennende bok som heter "Ender's game". Det er en super kul sciens fiction bok. Den handler om en gutt som skal redde verden i fra romvesner. Som oftest pleier jeg ikke lese slike sciens fiction bøker, men denne er noe for seg selv. Da jeg var på hytta leste jeg også en kjempesøt bok som heter "Someday Angelina".

Hva syntes dere om bildene? Og hva gjorde dere i helgen?

WhateverHei, hei! Nå har vi Grundercamp på skolen. Jeg hadde egentlig gledet meg, men det er for det meste kjedelig og stressende. Vi har en litt teit oppgave om å lage en planløsning for et nytt lokalsamfunn. Selv så hadde jeg jo håpet på en reklamefilm, eller å låge plakater eller noe slikt, men men:)

Har dere Grundercamp?

Offisielt sommer om noen få dagerHer er noen bilder i fra mobilen min gjennom den siste delen av våren. Faktisk helt fra April til nå. Det er alt fra Pappa's bursdag, One Direction konserten (!!!!), Danmark og solfylte dager:)

Ferdig med mattetentamen!!!

Woho!!! Da er jeg ferdig med mattetentamen. Etter tusenvis av timer med matte er jeg så glad for å bli ferdig. Jeg er også utrlig glad for at jeg enda ikke har eksamner.Er du ferdig med mattetentamen?

En fin dag

Hei, hei! Dagen i dag har vært veldig fin, og jeg har hat det veldig bra. Først var jeg på et lite stevne, så dro jeg til Asker med Idun. Vi dro på en bruktbutikk. Hun kjøpte seg en bok og et par sko og litt mer, i mens jeg kjøpte meg en dressjakke. Etterhvert kom Karina og vi satte oss og spiste is i sola, i mens vi studerte alle menneskene som gikk forbi. Det var veldig kosleig:)  Hva har du gjort i dag?

 

Flowers in my hair, and Danish flags everywhereHei, hei! Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg håper at dere har det fint med venner og familien deres. Selv så feirer jeg 17.mai i Danmark. Eller rettere sagt så er det ikke så mye feiring. For i dag var vi i Randersregnsokg. Det er tre drivhuskuppler, med tre forskjellige jongler i. ( Afrika, Asia og Sør-Amerika) Vi matet dyr og gikk rundt omkring med aper, fugler og insketer. Det var kjempe kult, selvom vi har vært der før. Nå koker jeg snart til døden her oppe på loftet. Ha en fin dag videre!


En sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits