London #1Vi tok oss en tur til London i juleferien for å feire nyttårsaften. Vi ble der i fem dager, noe som ga oss muligheten til å gjøre masse nytt og spennende som vi ikke hadde gjort før. Så denne gangen tok vi oss en tur bort til OL-arenaen. Ingen av oss har vært der før, derfor var det som møtte oss ikke annet en "Amazing".  

Noe av det vi gjorde (utenom å gå rundt å se) var å ta turen opp til toppen av The ArcelorMittal Orbit. Det var utrolig kult! Ikke nok med at den var kjempestilig og fin, så var jo utsikten helt praktfull. Vi kunne se utover store deler av London, og over hele stadioen. 

Veien ned var ikke akkurat kort, 455 trappetrinn. Jeg hadde egentlig planlagt å gå opp, men det var visst nok ikke lov, og det var vel kanksje like greit også. 

Haha, som lengdehopperen jeg er måtte jeg bare hoppe foran stadioen. 
Borough Marked
Da vi var i London, besøkte vi dette markedet. Her solgte de ferske matretter fra nesten hele verden. Det var utrolig kult, og spennende. Så når du drar til London neste gang, anbeafler jeg deg å spise lunsj der. 

En miks
.av Oxford

Just jump into another world

Disse bildene tok jeg ved Harry Potter Studioes, i mens vi ventet på bussen. Jeg er veldig usikker på om jeg skal legge ut bilder fra selve turen der inne, ettersom de kan "spoile" veldig mye. Men hva syntes dere, burde jeg poste dem? 

Isle of Wight #2
Her er enda flere bilder fra Isle of Wight. Hva syntes dere? 

Video: Innkjøp fra London

Hei, dette var det jeg kjøpte meg i London. Jeg håper at dere likte videoen:) Jeg filmet den samme dagen som jeg kom hjem, så ja? Husk å vri "hjulet" til 720p

Bienvenido a London


Dette var det jeg hadde på meg under togreisen til London!

Genser har jeg arvet, buksen er fra H&M, skoene er converse, clutchen er fra Michael Kors, men Solbrillene husker jeg rett og slett ikke hvor er fra, hehe.  

Høyt opp og langt bort


Vi gikk flere kilometer for å ha piknik på toppen av en klippe. Det var utrolig fint. Utsikten var fantastisk, og vi så mange kaniner!

Isle of Wight #1Her er første delen av alle de bildene jeg tok på Isle of Wight. Det var utrloig fint der. Så jeg anbefaler dere å dra dit:) 

The beautiful garden


For noen dager siden(altså, før vi kom til Isle of Wight) besøkte vi en utrolig fin, gammel, engelsk hage. Den var kjempe stor, men ufattelig stilig. 

Postcards
Hei, her er noen bilder fra de siste dagene. Jeg har så mange bilder å vise dere, og så mange å redigere. Samtidig vet jeg at det kommer til bli enda fler, for ferien i England har jo så vidt begynt!!!

Hva syntes dere om bildene???

Goodbye Oxford
Hei! I dag dro vi fra Oxford, og videre til en annen by i England, eller kanksje jeg egentlig burde si landsby. Den er utrolig liten, og heter Wilton. For å avslutte tiden i Oxford dro vi ut i går for å spise middag. Det var veldig koselig. Dette var det jeg hadde på meg:) Hva syntes dere?

Dag en i OxfordOne word: Harry PotterEn sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits