Green

Den siste tidenEndelig


 (Tenkte at jeg bare kunne gi fra meg en liten lyd med dette gamle, men nyredigerte bildet.)

Orange


I dag brukte jeg resten av pengene jeg fikk til jul på et par Nike Flyknit Lunar 2, og på en sportsbh. (Pluss på yndlingsisteen min, Arizona tea) 

2013 til 2014- dumme nyttårsforsetter, lange sommerdager og fotokunnskaper

Januar-februar Et nytt år kom, nytt kamera, ny meg. Sånn var det med alle.  Forandringene begynte. Vi dro til London, var på hytteturer. Jeg utviddet interessen min for mote, og jeg begynte å utforske det nye kameraet mitt. (På den tiden viste jeg nok ikke hvor mye dette kameraet kom til å bety for meg.) Jeg prøvde rett og slett å finne meg. 

Mars-April Endelig kom våren, påsken og ikke minst, fargene. Jeg tok et endelig valg og sluttet på turn. Jeg kan beskrive det som at en tung sekk jeg hadde bært på veldig lenge endelig falt av. Vi var en uke i København, og livet var fint. Utforskningen om den "nye" meg var i full blomst. 

Mai-juni Så var sommeren endelig her. Det vil si varme, sol, blomster, mere farger og ikke minst bursdagen min! Vi feiret 17.mai i Danmark (noe som vil si at vi ikke feiret den i det hele tatt). Men det var en fin tid likevell.  Venner og familie var most inn i timeplanen. 

Juli-august Denne tiden gikk unna på en fei. Sommerferien min var lang, og egentlig litt kjedelig. Vi var fire uker i Italia. Noe som vil si at det var fire uker uten internett og venner. Da jeg kom tilbake kom regnet og dagen gikk for det meste til trening, tumblr og serie-seing. 

September-oktober Sommerferien var endelig ferdig og høsten snek seg inn mellom skole, venner, trening, familie og hytteturer. På denne tiden hadde jeg hoppet langt inn i fotografiens verden. Samtidig krasjet  alt jeg gjorde med hverandre. Osloturer, trening youtube, skader, fotografi, lekser, venner, lesing, tegning. Alt gikk i sur, men jeg holdt ut, og stod på. 

November-desember Nå var prioriteringene mine i full kaos. Alt jeg gjorde ble balansert på en tynn liten vekt som sakte vippet mot feil retning. Men jeg holdt meg på likevekt,  med hjelp av de beste vennene i hele verden. Jeg greide å skvise fotografi inn mellom skole og trening. For fotografi var alt, men alt stresset med tentamer ødela inspirasjonen. Så da juleferien endelig kom kunne jeg synke tilbake og slappe av. For snart begynte det nye året. Og da skulle jeg være klar. Hele meg skulle forbedres. Nytt år, nye muligheter, ny meg, ikke sant? Men hvordan? 

Jeg aner ikke hvordan jeg skal si det, men nyttårsforsetter kan være gøy og inspirerende, i hvertfall så lenge man har ferie og fri. Men så kommer jo hverdagen tilbake, og ingenting har egentlig forandret seg. Da kommer gamle vaner tilbake, og nyttårsforsettene blir bare en trist påminnelse om at du ikke egentlig er bra nok. I løpet av hele 2013 prøvde jeg å finne en bedre person som jeg skulle være, men den personen fant jeg ikke. Men jeg fant meg, og jeg fant ut hvem jeg var. Jeg fant Meg i all rotet etter den nye personen jeg liksom skulle bli. Om jeg hadde blitt en annen hadde det ikke helt blitt meg. Det er ganske vanskelig å forklare, men hovedpoenget er at vi ikke skal gjøre oss til noe eller noen vi ikke er. For det går ikke, men vi kan likevell, om vi virkelig ønsker, prøve å gjøre oss til en bedre person. 

Egentlig er slike forsetter litt rare. Vi lager dem hvert år, og vi greier aldri å oppfylle dem. Vi setter oss høye mål, som gjør oss selv små. For egentlig er nytteråsforsetter bare vanskelige dumme ting som får oss til å misslike oss selv enda mere enn det vi gjorde fra før.

Likevel, om jeg nå skulle sette meg et nyttårsforsett så skal det være at jeg skal holde meg til den jeg er. Jeg skal støtte meningen mine, og ikke synke under føttene til andre. Jeg skal ikke forandre meg til en jeg ikke er, men jeg skal stå fram som den jeg er.  Jeg skal spise sjokolade, jeg skal fortsette å trene, jeg skal forsette å interesere meg for skole uten at noen skal si at jeg er nerdete, jeg skal skrike ut om miljøet, om feminisme og likestilling. For det er den jeg er. (Klishé, i know) 

God julNyt dagen!

The love club

 Følg meg på tumblr: Mangoorange.tumblr.com

3Nå er det bare 21 dager til jul! Jeg kunne ikke ha gledet meg mere...

Mest fordi det er onsdag(Jeg hadde egentlig tenkt til å poste dette på onsdag den tredje october, men så var det så mye mer som skjedde da, enn nå)

The wonderful mind

Kos med te og politikk
Te hos mormor...

I want to be a star in the night sky.

 God morgen! 

Jeg redigerte dette bildet fra tegningen min som er under.


Hva syntes dere?

Ooh la la(Noen instagram bilder)

Breakfast
Egg, mammas hjemmelagde rundstykker med brunost, fersken juice og sjokoladepålegg:) 

Happy colours

September
La den bli god!

Rød rose

Hei, hei! Som dere alle vet så er det jo snart velg. Så da har vi en skoleoppgave som vi jobber sammen med i grupper. Jeg fikk oppgaven om å lage en plakat om eller til AP ( det skjønte dere sikkert pga rosen). Jeg bestemte meg for å gjøre den litt spesiell med akvarellmaling og sånt:) Hva syntes dere?

You saw the stars when they hid from the world
Jeg bare elsker sangen Step av Vampire Weekend!!

Tilbake fra varmen

Hei, hei! Da er jeg endelig hjemme! Jeg har vært borte i Italia, i fire uker. Det har vært kjempe fint med sol og varme. (Det regnet egentlig ganske mye, også) I løpet av tiden som jeg har vært der har jeg tatt veldig mange bilder. Det er faktisk helt utrolig hvor mange bilder jeg har tatt. Så derfor blir det mye bilder og innlegg fra Italia-turen frem over. Jeg gleder meg veldig til å vise de til dere. :D Jeg har planlagt å lage masse videoer, blant annet en innkjøpsvideo.

Bildet over tok jeg på en åker rett ved siden av huset vi leide. 

Hvor har dere vært i sommer?

I am wonderlust

(Alle bildene er fra tumblr) 

What someone told me

Hjemmelaget iste

Hjemmelaget iste er så godt!! Det beste er jo faktisk det at alle ingrediensene er naturlige:)

Black hat, sun glasses and orange nail polishEn liten kollasj om dagen:)

I got no regrets

Tumblr
Min tumblr er Rev0ltini.tumblr.com. (Det hadde vært hyggelig om du fulgte meg) Hva heter du på tumblr?

Young and beautiful


Cotton candyJeg har så lyst på sukkerspinn nå, så jeg redigerte dette bildet litt sukkerspinn-aktig:) Hva stntes dere om bildet?

Hey, summer!Endelig er det offisielt sommer! Nå er det 20 dager til sommerferien er i gang, og 19 dager til jeg har bursdag. Woho!!! Jeg håper virkleig at denne sommeren blir solfylt, for å si det sånn:) Uten sol blir det ikke så mye å gjøre, liksom. Jeg gleder meg veldig til å dra på stranda med venner, spise is, og gå rundt shorts, scate på bananscateboardet mitt og ta fine sommerbilder! (Etter hvert skal jeg jo till Italia også) Hva er det beste med sommeren syntes du?

Rosy

Hei, hei! Jeg har nå sittet i over fire timer med matte, i sola! Det er kokvarmt ute, og jeg er klar for å bli svart:) Nå er jeg sykt lei matte, men det er enda mere å øve på:( Hva har du gjort i dag?

When the sky turns blue
Hei, hei! Endelig fredag, og det er sol!!! Det er godt å ende en uke med sol, og god musikk:) Hører på San Cisco, de lager helt superbra musikk. Har dere hørt om San Cisco før? 

#freedom


Denne drikken her var veldig god. Det var en blanding av eple og solbær. :)
Det var så fint rundt elven. Jeg har tusenvis av bilder hvor den åler seg gjennom det frodige, eneglskaktige landskapet.

Books, cameras and clothing

 

San Cisco lovers

Det er så mye jeg ønsker meg for tiden. Faktisk enda mer en dette! Hehe:)

The test is over 

You were a rare and fragile flower once. You remember?Ha en fin kveld!!!

Nye ting

Solbriller fra ebay, bok fra Norli, smykke fra Bikbok + 1D konserten

Kjole fra Bikbok, mappe fra Farmor

Løpesko fra Mizuno, Piggsko fra Asic (Oslo sportslager)

Hva syntes dere?

Not yours

A sunny heartHei, hei! Dette er da en liten "sneak peek" på en photoshoot jeg og noen venner hadde. Vi tok veldig mange bilder, så derfor kan det ta litt tid før de kommer på bloggen. Over til noe annet- Været! Det er superfint vær i dag. Sola skinner og himmelen er blå. Det er faktisk ganske varmt, woho!!!

I'm weird, but you are also

Jeg bare elsker å redigere slike bilder! Hva syntes dere?

A wild heart


Jeg er avhengig av tumblr. Jeg får så utrolig mye inpsirasjon og glede av det. Mye av det jeg finner på tumblr er så likt meg.

It would be cool to have a life worth writing about
Ville det ikke?

It's not a grey day

The rules of survival

Sunshine

Lana del Rey konserten

Hei! 

Jeg var på Lana Del Rey konserten på onsdag. Det var helt sykt! Helt utrolig å tenke på at hun bare var 100 meter unna meg. Hun synger jo så bra, og hun er så kul og pen. Elsker  selvfølgelig også sangene hennes, trenger jeg å si noe mer! Dette er et minne for livet, virkelig!

Kjøpte meg en liten suvernie. Veldig fornøyd med dekselet, må jeg si.
Var du på konserten?

Unpredictable


Følg meg på tumblr: Rev0ltiniEn sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits