Blue
God morgen! Dette var det jeg hadde på meg i går. Jeg vet at det ikke akkurat kvalifiseres som et høstantrekk, men siden det var så varmt ute følte jeg at dette var et godt alternativ. For boyfriend jeans er løse, kjølige og behalglige, i mens Dr. Martinsene gjør det litt mere høstaktig. Og så toppet jeg det opp med blåe polkatdots. Jeg vet at klokken ikke helt matcher, men jeg er på en måte avhengig av å ha klokke rundt armen. Smykket var en julegave jeg fikk av en venn, og det har i det siste blitt en favoritt. Nå håper jeg at det blir litt kjøligere slik at jeg kan gå i litt mer typiske høstklær. 

Hva syntes du om antrekket? 

Blått

Fredag!!!!

Back to the 60s?

Hei! God morgen! Dette var det jeg hadde på meg i bursdagsseklskapet i går. Jeg har faktisk brukt denne kjolen i to bursdager den siste tiden. Det er rett og slett fordi jeg gjerne vil få brukt kjolen så mye som mulig før sommeren er over. Det er jo trolig nok bare en dag igjenn av den. På en måte så er jeg klar for høsten, for da kan jeg kle meg i store gensere og knesokker. Samtidig vil jeg at sommeren skal vare evig, slik at jeg kan gå i shorts og sommerkjoler hele tiden. Men sier man ikke noe sånt som "Hver årstid har sin prakt" eller no? 

Yellow(Det nederste bildet, haha)

Da er vi på Isle of Wight. Dette var det jeg hadde på meg i går! Kjolen er fra Ralph Lauren og skoene er fra Paolo Simonini. 

Go for Gold


Hei! I dag hadde vi friidrettsdag på skolen (woho). Jeg elsker slike dager. Med tanke på at jeg går på friidrett, og at jeg har et stort konkuranseinnstikt så er det kanksje ikke så rart. Enda bedre ble dagen da laget mitt vant staffeten! Haha:) 

Kapsen min kjøpte jeg i en New York Yankees butikk. Sportsbhen er fra Nike, og det samme er toppen. Shortsen er fra Stormberg, i mens skoene også er fra Nike. 

Liker du idrettsdager? Og sier dere "Nike" eller "Niky"? 

BlåHei! Dette var da det jeg hadde på meg i dag. Nå som jeg skriver et slikt innlegg, sånn som dette, merker jeg godt at det er lenge siden sist. Men i alle fall; Noen av disse plaggene er nye. Ettersom jeg feiret den kommende bursdagen min, her for leden, fikk jeg jo litt penger, pluss at noe måtte byttes. Så da endte jeg opp med dette. Buksen og genseren er fra H&M, beltet er fra terranova,imens kjedet er en gave fra utlandet og skoene er lånt av mamma. Det er litt uvant for meg å gå i slike klær, og denne buka var egentlig et kjøp utenfor komfort sonen min. Likevell, alt i alt så er jeg veldig fornøyd. Hva syntes dere om antrekket?

Almost

Det fine med sommeren er ikke bare solen, men alt man kan gjøre ute. Jeg liker spesielt at jeg kan bruke scateboardet mitt. Jeg vil ikke si at jeg er noe god, men det er i hvertfall gøy. Genseren min er ny, og jeg digger den. Einstein in Space-so cool! Buksen min er fra Cubus, skoene er (obviously) fra Converse, solbrillene fra Choice.com og, til sist scatebordet mitt fra Almost. 

At 1 am

Let´s celebrate all the bad stuffRedSunshine

This autumn

Sol i septemberHei, hei!!! Har dere hatt en fin dag?

Min dag har vært veldig fin!! Jeg sov lenge, var med venner, spiste is og muffins, og var i Asker fordi det var Askerdagene :) Det var gøy!

Det var også sol! Woho!

Jeg hadde på meg en skjorte fra Zara, en genser fra universitetet Binghamton og en bukse fra Cubus. 

Binghamton UniversityHei, hei! I dag kom mamma inn på rommet mitt med denne jakken. Den fikk hun på studietur da hun var i USA for mange år tilbake. Så det er altså en ordentlig University-jakke!

Kjolen er fra Topshop og hatten er fra H&M, hvis dere skulle lure:) 

Hva syntes dere?

Flowers everywhere


Hei, hei!!! Dette hadde jeg på meg i helgen :) 

My funny, little, black dress

God morgen! Dette hadde jeg på meg i går. :) Sløyfen og armebåndet har jeg laget selv. Hva syntes dere?

Crazy chick

Hei, hei! God morgen! 

Dette var antrekket for noen dager siden. Ola jakken har vært mamma sin. Jeg elsker den. Den er bare så digg og stor:)

Nå driver jeg å redigerer innkjøpsvideoen, så ehh- stay tuned:) 

Blue stripes


Hei, hei!!! Hvordan går det?

Nå er det heldigvis sol ute. Men fy, som det blåser! Jeg våkner opp om morgnen. Det er strålende sol, og jeg tar på meg shorts. Så går jeg ut døra, og hopper inn igjen- for mye vind!!! I hvertfall, denne crop toppen klippet jeg selv. Jeg spilte inn en video i helgen hvor jeg lagde mange DIY ting. Denne toppen var en av dem.  Jeg gleder meg til å få redigert den:) Det skal bli så gøy! Buksa er fra Carlings og smykket er i fra Glitter, just so you know.

Hva syntes dere?

Rosa topp


Yes, yes! Dette var egentlig dagens outfith, men siden detregnet tok jeg en god, stor genser over toppen:) Hva syntes dere?

Yellow lollipop

Ja, ja, dette var litt av hva jeg hadde på meg i dag. (Pluss en liten Maoam). Hva syntes dere?

The flower girl
Hei, hei!!! Nå sitter jeg her for megselv og tenker på varme sommerdager. For ute er det helt klart ikke sommer. Det reger som bare det, og jeg er dritt lei. Jeg har så lyst på sol og varme.

Genser: Zara // Bukse: Bikbok // Sko: Converse Hva syntes dere?

You, wonderful sun, please stay here forever

Nå er endelig sommeren på vei! Det er helt utrolig at det er så varmt som det er nå. Jeg trodde at det kom til bli en kald vår.

Girls like summer, freedom and boys

Søte polka dots og blonder

Hei, hei! Jeg har vist glemt å fortelle dere at vi feiret bursdagen til mange familiemedlemmer i går. DEt var veldig hyggelig, og vi spiste masse kake. ( Kanskje litt for mye, hehe) I hvertfall, dette er hva jeg hadde på meg. Blusen er fra Bikbok, og skjørtet er fra Topshop. Jeg kjøpte det i Københvan.

Hva syntes dere?

Spring flowers

 

Spring flowers
 
Her er noe av det jeg ønsker meg skikkelig mye. Runde solbriller, en slik kul sekk og hårbånd fra K is for Kani, for slike blomsterhårbånd er bare super fine! Hva syntes dere? Ville dere ha gått med dette?

Solfredag
Skjørt: Topshop //Genser:Kappahl // Tights: Tror den er fra Lindex

Nå skal jeg ute å jogge! Hatt en fin uke?

Happy St. Patricks dayHei, hei! Har du hatt en fin dag? Jeg har i hvertfall hatt det veldig fint med Line og Elizabeth ( Karina). Karina overnattet her i natt. I går kveld så vi en kjempe fin film som het " Stoltheter og fordommer" (eller noe sånt.) Tror den egetnlig er veldig kjent-hehe.

Galaksetights
Skjorte: Urban outfitter // Skjørt: Topshop // Tights: Lindex

Jeg har forelsket meg helt i fargerike bukser og tightser! Det er helt klart noe som børr investeres.
Hva syntes dere?

Pink outfith

God morgen! Dette er da hva jeg hadde på meg i går. Veldig rosa, haha. Jeg syntes bare at et slikt glad-antrekk er litt fint på våren og sånt. Genseren og skjorta er fra H&M. Ringen har jeg arvet så den har jeg virkelig ikke peil på hvor er i fra.

Hva syntes dere?

En liten snørev


Hei på deg!!! Hatt en fin dag? Dette antrekket ble jo tatt på lørdag, når det var sol. Pytt, pytt jeg har ikke så mye annet å vise dere. Bilder av lekser og bøker er vel ikke så morsomt - eller hva?

 

When summer comes

 

When summer comes
When summer comes #3
 
When summer comes #2
Nå er det -15 grader ute og jeg holder på å fryse i hjel. Hvorfor bor ikke jeg i et varmere land? Da kunne jeg nesten gått i slike klær som det her hele året rundt....

En vinrød kjole

Kjole: Topshop // Jakke: Cubus

Hei, hei, hatt en fin dag? Dette er da hva jeg hadde på meg i dag! Ikke noe big deal. Senere i dag skal jeg på en vernissage-greie på skolen. Vi viser frem litt av hva skolen eller vi da har jobbet med før jul. Det blir jo passe spennende;)

HVa skal du i kveld?

Lilla er vel kult 

Hatt en fin søndag? For min del har den egentlig vært helt grei. Har for det meste sittet foran PC'en mens musikken har gått i non stopp. Ettersom det er iskaldt ute, har det ikke fristet å ta en lang tur ut. Dessverre så hadde vi jo masse papirsøppel, så gjett hvem som måtte gå 300m fra og tilbake 2 ganger- moah! Fikk i hvert fall fått litt frisk luft. Nå sitter jeg og øver (eller rettere sagt, prøver å øve) på en historieprøve som jeg skal ha i morgen. Idiotisk å ha en prøve på en mandag, jeg vil jo ikke akkurat bruke hele søndagskvelden på pugging, men det går seg til;)

Ha en fin kveld:) 

I have issues

 

I have issues

 
 
Jeg syntes virkelig at dette antrekket her var rå kult, men hva syntes du?

I's time for christmas dresses

 

gold christmas
 
Wine red christmas

 
Blue christmas

 
 
Hvilke antrekk likte du best?

Rock itDa har jeg nettopp hvert på trening og fått tatt meg en rask dusj. Nå om noen strakser kommer Victoria hit en tur. Det gleder jeg meg til. For det er lenge siden jeg har sett henne. Tok raskt (eller kanksje ikke) noen bilder ute. Rakk akuratt lyset. Blogges :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genser: Zara //Jakke: Hjemmestikket // Bukse: Cubus // Lue: ? //skjerf:scotch r'belle

Hva syntes du?

my little cat


my little cat by rebecka-gronli featuring a sleeveless dress

Litt høst og litt vinter

Nå er det jo så kaldt ute, at jeg fryser hel tiden. Enten så fryser jeg på beina eller på fingrene. Da er det deilig å ha noe varmt og fint man kan ta på seg. Som oftest så ser man jo litt rar ut med ull fra topp til tå, men her har jeg funnet en liten mellomting. Selv så hater jeg ull, men jeg kan leve med ullesokker og en ull cardigen. Dette antrekket her syntes jeg var veldig fint, og kult. Det minnet meg veldig om november, fordi det er en god balnding mellom høst og vinter.

 
Big books
 
Hva syntes du?

Black & white with style

Black and white style

Hva syntes dere??

Litt høstaktig kanskje
Genser: ?? // Bukse: cubus // skjerf: ??//Knestrømper: Cubus

Haha, ser skikkelig blek ut, men pytt pytt:) Jeg har hatt en helt grei høstfredag. Den har vært ganske kald da. Blåser som bare F og det er sikkert 0 grader ute. Snødde jo litt i går da, men har vist snødd flere steder hvor det har snødd mer. Har ikke akkuratt så mye å si da... Men kulden er her!!

Hvordan har dagen din vært?

I dag var det lilla ruter

Genser: Oxford Street // Bukse: cubus // sko: pappillon (?)

Hei dere, hatt en din dag?

Min dag har i hvertfall vært rar. Først var det matteprøve, så dro jeg til tanleggen. Der sa de at jeg må ha reggis, og ja, får det i november. Overbitt her vesla...  Også var det musikkprøve, haha 4+. (ikke mobb) Er ikke veldig musikkalsk (?). Men, men ikke alle kan spille keyoard:)My style

 1.

Lucky glam

2. 
Feels like paris
3.
 
Style whit read

Hvilket outfith likte dere best?

A dreamoutfithGud, som jeg syntes at dette er kult, fint og ja, alt!!

Everything is gray
Genser: H&M // Shorts: Bikbok //Tights: Lindex // Knestrømper: Uniqlo

Nå drar jeg på bursdagsfest til søte Solveig. Det blir gelt sikkert veldig koslig!! Så da blogges vi<3

A bit off leather


Bukse: Cubus// Genser: Zara // Sko: Papillon (?) // Veske: American eagel

Hva syntes dere?En sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits