London #1Vi tok oss en tur til London i juleferien for å feire nyttårsaften. Vi ble der i fem dager, noe som ga oss muligheten til å gjøre masse nytt og spennende som vi ikke hadde gjort før. Så denne gangen tok vi oss en tur bort til OL-arenaen. Ingen av oss har vært der før, derfor var det som møtte oss ikke annet en "Amazing".  

Noe av det vi gjorde (utenom å gå rundt å se) var å ta turen opp til toppen av The ArcelorMittal Orbit. Det var utrolig kult! Ikke nok med at den var kjempestilig og fin, så var jo utsikten helt praktfull. Vi kunne se utover store deler av London, og over hele stadioen. 

Veien ned var ikke akkurat kort, 455 trappetrinn. Jeg hadde egentlig planlagt å gå opp, men det var visst nok ikke lov, og det var vel kanksje like greit også. 

Haha, som lengdehopperen jeg er måtte jeg bare hoppe foran stadioen. 

  1 kommentarer på "London #1"

Postet av: Sara Kvammen
såå gøy! og så mange fine bilder! :D
13.01.2015, 18:20
URL: http://myyw0rld.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


En sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits