1.September


Da er det høst da, dere. Jeg er på en måte utrolig spent og glad for at høsten er her, samtidig kunne jeg ønske at sommeren varte litt lengere. For nå sitter jeg her og føler at det er så mye jeg ikke har fått gjort, og at jeg liksom ikke har utnyttet sommeren min godt nok. Men, men, nå er i alle fall høsten her, så det er ikke så mye jeg kan få gjort med det.
Det er jo uansett veldig mye bra med høsten, hvis jeg må si det selv. Det er den perfekte årstiden når det kommer til å kle seg, lyset er helt fantastikt (har dere sett de utrloige soloppgangene og solnedgangene for tiden!!!), fargene er favorittene mine, man kan se stjernene om kvelden, men føle varmen fra sola om dagen. Og ikke nok med det er lufte utrolig klar, og en kopp te smaker bedre enn noen gang før og eplekakene kan ikke måles med andre kaker, og hvis jeg skal få sagt det rett ut er Halloween en av mine favoritthøytider! Så når alt kommer til alt tror jeg at høsten egentlig blir veldig bra! 

Dette er forresten mine favorittsanger for tiden -helt guddommelig!


  0 kommentarer på "1.September"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


En sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits