2013 til 2014- dumme nyttårsforsetter, lange sommerdager og fotokunnskaper

Januar-februar Et nytt år kom, nytt kamera, ny meg. Sånn var det med alle.  Forandringene begynte. Vi dro til London, var på hytteturer. Jeg utviddet interessen min for mote, og jeg begynte å utforske det nye kameraet mitt. (På den tiden viste jeg nok ikke hvor mye dette kameraet kom til å bety for meg.) Jeg prøvde rett og slett å finne meg. 

Mars-April Endelig kom våren, påsken og ikke minst, fargene. Jeg tok et endelig valg og sluttet på turn. Jeg kan beskrive det som at en tung sekk jeg hadde bært på veldig lenge endelig falt av. Vi var en uke i København, og livet var fint. Utforskningen om den "nye" meg var i full blomst. 

Mai-juni Så var sommeren endelig her. Det vil si varme, sol, blomster, mere farger og ikke minst bursdagen min! Vi feiret 17.mai i Danmark (noe som vil si at vi ikke feiret den i det hele tatt). Men det var en fin tid likevell.  Venner og familie var most inn i timeplanen. 

Juli-august Denne tiden gikk unna på en fei. Sommerferien min var lang, og egentlig litt kjedelig. Vi var fire uker i Italia. Noe som vil si at det var fire uker uten internett og venner. Da jeg kom tilbake kom regnet og dagen gikk for det meste til trening, tumblr og serie-seing. 

September-oktober Sommerferien var endelig ferdig og høsten snek seg inn mellom skole, venner, trening, familie og hytteturer. På denne tiden hadde jeg hoppet langt inn i fotografiens verden. Samtidig krasjet  alt jeg gjorde med hverandre. Osloturer, trening youtube, skader, fotografi, lekser, venner, lesing, tegning. Alt gikk i sur, men jeg holdt ut, og stod på. 

November-desember Nå var prioriteringene mine i full kaos. Alt jeg gjorde ble balansert på en tynn liten vekt som sakte vippet mot feil retning. Men jeg holdt meg på likevekt,  med hjelp av de beste vennene i hele verden. Jeg greide å skvise fotografi inn mellom skole og trening. For fotografi var alt, men alt stresset med tentamer ødela inspirasjonen. Så da juleferien endelig kom kunne jeg synke tilbake og slappe av. For snart begynte det nye året. Og da skulle jeg være klar. Hele meg skulle forbedres. Nytt år, nye muligheter, ny meg, ikke sant? Men hvordan? 

Jeg aner ikke hvordan jeg skal si det, men nyttårsforsetter kan være gøy og inspirerende, i hvertfall så lenge man har ferie og fri. Men så kommer jo hverdagen tilbake, og ingenting har egentlig forandret seg. Da kommer gamle vaner tilbake, og nyttårsforsettene blir bare en trist påminnelse om at du ikke egentlig er bra nok. I løpet av hele 2013 prøvde jeg å finne en bedre person som jeg skulle være, men den personen fant jeg ikke. Men jeg fant meg, og jeg fant ut hvem jeg var. Jeg fant Meg i all rotet etter den nye personen jeg liksom skulle bli. Om jeg hadde blitt en annen hadde det ikke helt blitt meg. Det er ganske vanskelig å forklare, men hovedpoenget er at vi ikke skal gjøre oss til noe eller noen vi ikke er. For det går ikke, men vi kan likevell, om vi virkelig ønsker, prøve å gjøre oss til en bedre person. 

Egentlig er slike forsetter litt rare. Vi lager dem hvert år, og vi greier aldri å oppfylle dem. Vi setter oss høye mål, som gjør oss selv små. For egentlig er nytteråsforsetter bare vanskelige dumme ting som får oss til å misslike oss selv enda mere enn det vi gjorde fra før.

Likevel, om jeg nå skulle sette meg et nyttårsforsett så skal det være at jeg skal holde meg til den jeg er. Jeg skal støtte meningen mine, og ikke synke under føttene til andre. Jeg skal ikke forandre meg til en jeg ikke er, men jeg skal stå fram som den jeg er.  Jeg skal spise sjokolade, jeg skal fortsette å trene, jeg skal forsette å interesere meg for skole uten at noen skal si at jeg er nerdete, jeg skal skrike ut om miljøet, om feminisme og likestilling. For det er den jeg er. (Klishé, i know) 


  0 kommentarer på "2013 til 2014- dumme nyttårsforsetter, lange sommerdager og fotokunnskaper"

Postet av:
Pleide å følge deg på tumblr, men mistet passordet til min, så laged en ny en og da mistet jeg URLen din. Hva er den? (digger bildene, du er kjempeflink! :))
22.03.2014, 21:49
Postet av: Revoltini
Anonym: mangoorange.tumblr.com
Tusen takk!
24.03.2014, 21:12
URL: http://revoltini.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


En sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits