Hos mormor

Hei, hei! På mandag satte jeg meg på toget i Oslo. For jeg skulle dra å besøke mormor. Meningen var at vi to skulle kose oss sammen i noen dager. Alene, bare oss to!

Vi gikk både turer i skogen og i byen. Vi drakk vi kaffe på kafé og spiste rekesmørbrød på torget. Jeg kjøpte meg også en super fin kjole!

Vi koste oss med utrolig mye godis. Litt for mye kanskje?

Mormor har en skikkelig søt veranda med utsikt over hele byen! Om kvelden stod vi å så på den lysende byen. Det var bare utrolig vakkert når alle gatelysende matchet stjernehimmelen. 

(Ser dere fluene?)

Jeg hadde noen veldig fine dager!

Hva syntes dere om bildene?


  1 kommentarer på "Hos mormor"

Postet av: Marie
Halla!!! Må bare si at denne bloggen er til mega stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de viktigste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
03.10.2013, 23:39
URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


En sommerjente med kamera rundt halsen, og blomster i håret.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rebecka.smiles@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits